Politica de confidențialitate

articolul 13 din GDPR 679/2016

CINE SUNTEM

Grupul De'Longhi consideră că protecția datelor cu caracter personal ale unor terțe persoane aflate în posesia sa este foarte importantă și se angajează să protejeze confidențialitatea acestor terțe părți, inclusiv, dar fără a se limita la clienții săi, atunci când își desfășoară activitatea, și acordă o atenție deosebită securității și confidențialității datelor personale ale clienților săi.

Această notificare de confidențialitate se referă la colectarea de date cu caracter personal folosind metode online (inclusiv site-urile grupului De'Longhi) și offline, după cum se specifică mai jos.

De’Longhi Romania (în continuare "De'Longhi" sau "Compania"), în conformitate cu articolul 13 al GDPR 679/2016, în calitate de Controlor de date pentru datele cu caracter personal colectate pe acest site/ aplicație/ colectate în timpul apelului telefonic/ colectate in magazine/ colectate la evenimente/ colectate în activități post-vânzare, vă oferă următoarele informații

CARE SUNT DATELE PERSONALE CARE POT FI COLECTATE

Pot fi colectate următoarele categorii de date cu caracter personal referitoare la dvs.:

  • Datele de contact – informații despre numele, locul și data nașterii, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, numărul de telefon mobil, adresa de e-mail;
  • Interese - informațiile pe care le-ați furnizat cu privire la domeniile care vă interesează, de exemplu produsele pe care le considerați interesante
  • Alte date cu caracter personal - informațiile pe care le-ați furnizat cu privire la locul și data nașterii, educația, situația profesională;
  • Conectarea prin cont de rețea socială - informații legate de contul dvs. de rețea socială, precum și alte date pe care le-ați oferit rețelei de socializare utilizată pentru a vă conecta la site, care pot fi dezvăluite în conformitate cu preferințele de confidențialitate pe care le-ați stabilit în această rețea de socializare.
  • Utilizarea site-ului - informații despre modul în care utilizați site-ul web, cum deschideți sau transmiteți comunicările noastre, inclusiv informațiile obținute prin cookie-uri (consultați Politica privind cookie-urile [aici]) care reglementează detaliile.

CUM COLECTĂM DATELE DVS. PERSONALE

De’Longhi colectează și procesează datele dvs. personale în următoarele situații:

- dacă vă înregistrați pe site-ul nostru / descărcați aplicația noastră pentru a utiliza funcționalitățile sale, inclusiv prin conectarea prin rețele sociale;

- dacă ne contactați pentru a solicita asistență post-vânzare;

- dacă răspundeți la activitățile noastre de marketing, de exemplu atunci când completați un card de răspuns sau trimiteți datele dvs. online pe unul dintre site-urile noastre;

- dacă completați formularele de înregistrare pe suport de hârtie colectate în diverse moduri (în timpul demonstrațiilor, al claselor de gătit, al promoțiilor sau al evenimentelor);

- dacă alte companii din grup, precum și partenerii noștri de afaceri furnizează date despre dvs. într-un mod care este permis.

Dacă furnizați date personale în numele altcuiva, trebuie să vă asigurați mai întâi că au citit această politică de confidențialitate.

Vă rugăm să ne ajutați să vă actualizăm datele personale informându-ne de orice schimbări. Orice modificare a adresei trebuie comunicată prompt De'Longhi pentru a evita problemele legate de utilizarea serviciilor noastre.

 ÎN CE SCOPURI POT FI FOLOSITE DATELE DVS. PERSONALE

Prelucrarea datelor cu caracter personal trebuie să fie justificată de unul dintre temeiurile juridice stabilite de reglementările existente privind protecția datelor, după cum este descris mai jos.

a) Stabilirea și executarea obligațiilor contractuale și a obligațiilor rezultate, inclusiv comunicările privind serviciile (de exemplu, pentru a efectua servicii post-vânzare)

De'Longhi vă poate prelucra datele dvs. de contact pentru a stabili și a executa o relație contractuală, pentru a furniza servicii solicitate sau pentru a răspunde rapoartelor sau plângerilor.

De'Longhi poate utiliza, de asemenea, datele dvs. de contact, în special adresa dvs. de e-mail, pentru a vă oferi informații cu privire la acest serviciu.

Temei juridic pentru prelucrare: executarea unui contract.

Furnizarea de date este obligatorie pentru a ne permite să gestionăm relația contractuală; în absența datelor, nu vom putea pune în aplicare contractul.

b) Gestionarea operațională și scopurile strict legate de accesul la site, în special în zonele protejate, inclusiv prin sistemul de conectare prin rețeaua de socializare - pentru simplificarea operațiunilor de înregistrare utilizând informațiile deja furnizate rețelei dvs. de socializare.

De 'Longhi poate procesa detaliile de contact pentru a vă permite să finalizați procedura de înregistrare pe site și să vă permiteți să vă accesați zona personală pentru a: (i) descărca din zona dvs. personală documentele referitoare la serviciile pe care le-ați achiziționat; (ii) să proceseze celelalte solicitări făcute prin intermediul site-ului.

Înregistrarea pe site poate avea loc, în cazul în care decideți în mod voluntar să o utilizați, chiar și cu mecanismul de conectare prin rețeaua de socializare. În acest fel nu va trebui să introduceți datele necesare înregistrării (cum ar fi detaliile de contact), care vor fi comunicate de rețeaua de socializare prin care se efectuează înregistrarea in sire. Rețineți că în acest caz De'Longhi poate procesa datele din conectarea prin rețeaua de socializare, nu numai cele legate de contul dvs. din rețeaua de socializare, ci și orice alte date personale care pot fi făcute vizibile în funcție de preferințele pe care le-ați stabilit sau în funcție de la politica privind confidențialitatea aceleiași rețeaua de socializare. Prin urmare, vă invităm să citiți declarația de confidențialitate a rețelei dvs. de socializare, precum și informații suplimentare privind aceste preferințe.

Temei juridic pentru prelucrare: executarea unui contract, pentru a vă permite să vă înregistrați pe site, cu condiția să nu fiți obligat să utilizați conectarea prin rețeaua de socializare pentru a finaliza înregistrarea.

În ceea ce privește înregistrarea, Compania specifică de asemenea că a implementat un sistem Single Sign-On, conform căruia înregistrarea făcută pe Site va fi valabilă pentru toate site-urile administrate de companie, cu referire la brandurile "De'Longhi" "Braun" și "Kenwood", sau www.delonghi.com, www.braunhousehold.com, www.kenwoodworld.com.

c) În acest fel, nu va fi necesar să furnizați datele de contact din nou dacă vă înregistrați pe unul dintre site-urile menționate mai sus. Cu toate acestea, pentru a proteja opțiunile făcute de utilizator, orice consimțământ pentru tratarea problemelor legate de marketing și comercializare lansate în cadrul unei mărci (de exemplu, pe site-ul www.kenwoodworld.com/it) va fi utilizat numai pentru materiale publicitare legate de acest tip brand. Studiu privind satisfacția clienților (pentru verificare)

De'Longhi poate utiliza datele dvs. de contact pentru a efectua sondaje care vizează măsurarea satisfacției clienților în legătură cu serviciul furnizat.

d) bazele juridice ale prelucrării: interesul legitim al companiei de a verifica și de a îmbunătăți calitatea serviciilor sale. Activități de Marketing pentru a vă satisface nevoile sau pentru a vă informa despre promoții, de asemenea, pe baza preferințelor dvs. (am inclus, de asemenea, profilul de marketing)

De'Longhi poate procesa datele dvs. de contact în scopuri de marketing și publicitate, pentru a vă informa despre inițiativele de promovare prin intermediul mijloacelor automate de contact (e-mail, SMS și alte instrumente de comunicare în masă etc.) și metode tradiționale de contact (de exemplu prin telefon) precum și pentru studii de piață și studii statistice, dacă ne dați consimțământul dvs. și în limitele declarației de aprobare.

De'Longhi poate procesa, de asemenea, datele dvs. de contact, interesele și alte date personale, pentru a vă trimite o comunicare publicitară, pe baza unui profil specific al clientului, conceput în funcție de preferințele și interesele dvs. personale, dacă ne dați un consimțământ specific și în limitele consimțământul

Temei juridic pentru procesare: consimțământul sau neacordarea consimțământului nu afectează în niciun fel relația contractuală.

Consimțământul dvs. poate fi revocat în orice moment accesând Contul meu> Preferințele mele de marketing.

Comunicarea către alte companii din grupul De'Longhi în scopuri de marketing.

De'Longhi poate comunica datele dvs. de contact altor companii din grupul De'Longhi pentru activitățile strict legate de tratamentele menționate la punctele a) b) c) de mai sus.

Temei juridic pentru prelucrare: se referă la ipotezele punctelor menționate.

De'Longhi vă poate comunica datele dvs. de contact altor companii din grupul De'Longhi în scopuri de marketing și publicitate, pentru a vă informa despre inițiativele de promovare prin mijloace automate de contact (e-mail, SMS și alte instrumente de comunicare în masă etc.) (de exemplu prin telefon), cum ar fi cercetarea de piață și anchetele statistice, dacă ne dați consimțământul dvs. și în limitele declarației de aprobare.

Temei juridic pentru prelucrare: consimțământul, lipsa consimțământului nu afectează în niciun fel relația contractuală.

Consimțământul dvs. poate fi revocat în orice moment accesând Contul meu> Preferințele mele de marketing.

f) Respectarea cerințelor juridice obligatorii ale autorităților judiciare de a-și îndeplini obligațiile legale, reglementările sau dispozițiile sale

DețLonghi colectează datele dvs. personale pentru a se conforma obligațiilor legale.

Temei juridic pentru prelucrare: obligațiile legale pe care Compania trebuie să respecte.

CUM PĂSTRĂM DATELE DVS. PERSONALE ÎN SIGURANȚĂ

Compania utilizează o gamă largă de măsuri de securitate pentru a îmbunătăți protecția și pentru a menține securitatea, integritatea și accesibilitatea datelor dvs. personale.

Toate datele dvs. personale sunt stocate pe serverele noastre securizate (sau pe copii securizate pe hârtie) sau pe cele ale furnizorilor sau partenerilor noștri comerciali și pot fi accesate și utilizate pe baza standardelor noastre și a politicilor de securitate (sau standarde echivalente pentru furnizorii sau comercianții noștri parteneri).

Măsurile de securitate pe care le-am adoptat includ:

- restricții severe privind accesul la datele dvs. personale, în funcție de necesitate și numai în scopurile comunicate;

- sisteme de securitate perimetrice pentru a preveni accesul extern neautorizat;

- monitorizarea permanentă a accesului la sistemele informatice pentru identificarea și stoparea utilizării abuzive a datelor cu caracter personal;

- urmărirea accesului la datele dvs. personale de către personalul intern și verificarea scopului aferent;

- utilizarea mijloacelor criptate prin tehnologia Secure Socket Layer (SSL) pentru tranzacțiile pe site-ul nostru care necesită introducerea datelor personale.

În cazul în care v-am furnizat (sau ați ales) o parolă pentru a vă permite să accesați site-ul, aplicația sau serviciile noastre, sunteți responsabil pentru păstrarea acestei parole secrete și pentru respectarea oricărei alte proceduri de securitate pe care vă informăm. Nu împărtășiți parola cu nimeni.

PENTRU CÂT TIMP PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS.

Vom păstra datele dvs. personale numai pentru perioada de timp necesară pentru atingerea scopurilor pentru care au fost colectate sau pentru orice alt scop legal și legat de acestea. Prin urmare, dacă datele dvs. personale sunt prelucrate în două scopuri diferite, vom păstra datele până când se va realiza scopul mai lung. Cu toate acestea, vom înceta să procesăm datele personale colectate în scopul căruia perioada de păstrare a expirat.

Limităm accesul la datele dvs. personale numai acelor persoane care trebuie să le folosească în scopuri adecvate.

Atunci când datele dvs. personale nu mai sunt necesare sau când nu mai există nici o condiție legală pentru păstrarea acestora, acestea vor fi făcute să fie ireversibil anonime (și astfel pot fi stocate) sau distruse în siguranță.

Perioadele de păstrare referitoare la diferitele scopuri descrise mai sus se indică după cum urmează:

a) Respectarea obligațiilor contractuale: datele prelucrate pentru a se conforma oricăror obligații contractuale pot fi păstrate pe durata contractului și, în orice caz, nu mai mult de 10 ani ulterior, pentru a verifica toate aspectele nerezolvate, inclusiv documentele contabile (de exemplu, facturile) .

b) Gestiunea operațională și scopurile strict legate de accesarea site-ului: datele prelucrate în aceste scopuri pot fi păstrate pe durata contractului și în orice caz nu mai mult de 10 ani ulterior.

c) Sondaje privind satisfacția clienților: datele prelucrate în aceste scopuri pot fi păstrate timp de 5 ani de la colectarea datelor cu caracter personal (cu excepția cazului în care refuzați să primiți alte comunicări).

d) În scopuri de marketing, inclusiv profilul de marketing: datele prelucrate în scopuri de marketing pot fi păstrate timp de 5 ani de la data la care ați dat consimțământul în acest scop (cu excepția cazului în care refuzați să primiți alte comunicări); pentru scopuri legate de profilul de marketing, datele vor fi păstrate timp de 12 luni.

e) În caz de litigii: în cazul în care este necesar ca noi să ne apăram sau să luăm măsuri sau să aducem pretenții împotriva dvs. sau a terților, putem păstra datele personale pe care le considerăm necesare în acest scop, pentru durata de timp necesară să urmărească cererea.

CU CINE PUTEM ÎMPĂRTĂȘI DATELE DVS. PERSONALE

Datele dvs. personale pot fi accesate de către angajați autorizați în mod corespunzător și de către furnizori externi, numiți, dacă este necesar, ca procesatori de date care ne susțin în furnizarea de servicii.

În scopul desfășurării activităților lor și pentru a urmări scopurile menționate mai sus, datele dvs. personale pot fi accesate și de alte companii din grupul De’Longhi.

CONTACTE

Detaliile de contact pentru De’Longhi, în calitatea sa de controlor de date, pot fi găsite [aici] Str. Barbu Văcărescu nr. 241A, etaj 7, sector 2, Bucuresti.

În cazul în care aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale, vă rugăm să ne contactați sau să ne contactați prin: email infoprivacy.romania@delonghigroup.com sau prin telefon la +40 364 137 300/137 301, solicitând Melinda Ivascu, HRIS Responsible și Responsabil cu protecția datelor.

DREPTURILE DVS. PENTRU PROTECȚIA DATELOR DVS. ȘI DREPTUL DVS. DE A ÎNAINTA O PLÂNGERE CĂTRE AUTORITĂȚILE DE SUPRAVEGHERE

În anumite condiții, aveți dreptul să solicitați:

- accesul la datele dvs. personale,

- o copie a datelor personale pe care ni le-ați furnizat ("portabilitate"),

- ajustarea datelor aflate în posesia noastră,

- eliminarea oricăror date pentru care nu mai există precondiția legală de procesare,

- să refuzați procesarea în scopuri de marketing direct,

- să vă revocați consimțământul, în cazurile în care prelucrarea se bazează pe consimțământ,

- să limitați modul în care procesăm datele dvs. personale.

Exercitarea drepturilor de mai sus este supusă anumitor excepții menite să protejeze interesul public (de exemplu prevenirea sau identificarea infracțiunilor) și interesele noastre (de exemplu, păstrarea secretului profesional). Dacă doriți să exersați oricare dintre drepturile de mai sus, vom verifica dacă aveți dreptul să faceți acest lucru și, de obicei, vom răspunde în termen de o lună.

Ne străduim să răspundem oricăror plângeri sau rapoarte privind metodele utilizate pentru procesarea datelor dvs. Cu toate acestea, dacă doriți, puteți transmite reclamațiile sau rapoartele autorității responsabile cu protecția datelor utilizând următoarele date de contact

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, B-dul General Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, cod postal 010336, București, România, e-mail anspdcp@dataprotection.ro, telefon: +40.318.059.211 și +40.318.059.212.