DCH1030
Увеличи Снимки
  •  DCH1030
  • DCH1030
  • ВГРАДЕН ТЕРМОРЕГУЛАТОР
  • КЕРАМИЧЕН НАГРЕВАТЕЛЕН ЕЛЕМЕНТ

Инструкции за употреба