HOR KH771120
Увеличи Снимки
  • ТЕРМО СЛОТОВЕ
  • ВГРАДЕН ТЕРМОРЕГУЛАТОР
  • ФАБРИЧНО МОНТИРАНИ КОЛЕЛЦА

Инструкции за употреба